Shopping Cart 0 items - €0,00 0
Vakkundige kledingreparatie

Verstelwerk bij La-Couture

Heeft u kleding die eigenlijk nog in een goede staat verkeerd maar mist er bijvoorbeeld een knoop of is de rits kapot dan kunt u dit bij ons vakkundig laten repareren.

Dit is natuurlijk vele malen beter voor ons klimaat omdat het in deze gevallen niet nodig is uw kleding onnodig weg te gooien.

Zo zijn er uiteraard nog een aantal reparaties die wij voor u uit kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan het korter maken van kleding, het innemen of uitleggen van kleding maar ook bijvoorbeeld een klein gaatje in uw spijkerbroek die gerepareerd kan worden.

Bekijk hieronder onze verstelwerkzaamheden

Onze verstelwerkzaamheden

U kunt bij ons nu ook online uw verstelwerk regelen. U kunt hieronder een keuze maken uit een van de herstelwerkzaamheden. Vervolgens kunt u het kledingstuk naar ons toesturen met bijvoorbeeld PostNL. Nadat het kledingstuk door ons is ontvangen starten wij met de herstel- of verstel- werkzaamheden. Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd wordt het kledingstuk door ons opgestuurd naar het door u opgegeven adres. Vergeet niet bij het versturen van uw kledingstuk het ordernummer te vermelden. U kunt dit doen door de bevestigingsmail uit te printen en toe te voegen aan het te verzenden pakket.