Naailessen

Naailessen schrijf snel in nog maar enkele plaatsten beschikbaar!

Altijd al zelf u kleding willen maken? Of een leuke tas of een zitzak? Dan bent u bij La-Couture aan het goede adres. Wij kunnen u helpen met de fijne kneepjes van het naaien.
U kunt kiezen uit verschillende naailessen. Op deze manier kunt u kijken wat het beste bij u past en daarbij aansluiten.
De verschillende naailessen zijn:
– beginnerscursus
– reguliere naailessen
– prive naailessen
– naailessen voor kinderen

Beginnerscursus
Dit ...

Lees verder →
0

Kinderfeestje of vrijgezellenfeest!!!

Vanaf heden kunt u ook terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellig avondje met vrienden of vriendinnen.
Op zo’n middag of avond kruipen jullie zelf achter de naaimachine om iets te maken. Er zijn vele mogelijkheden denk bijvoorbeeld aan een kussen, shirt, rok, tas, enz.
Je gaat dan ook niet met lege handen naar huis.

De prijs is vanaf 15 euro afhankelijk van item en materiaal.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder →
0

Kleding op maat

Bij La-Couture kunt u ook terecht voor kleding op maat. Met kleding op maat beslist u zelf wat u wilt. Van stof tot knopen zodat het kledingstuk helemaal word zoals u het in gedachten heeft. Het kledingstuk word ook helemaal op uw lichaam aangepast zodat het natuurlijk perfect zit.

Voor meer informatie en prijzen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of kom eens een kijkje nemen in onze winkel.

Lees verder →
0

Milieuvriendelijke reiniging stomerij

Vanaf heden is stomerij.nl overgestapt op 100% milieuvriendelijk reinigen. Vanaf nu reinigen ze alle textiel met een volledig biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Dat is goed voor het milieu maar ook goed voor u spullen.

Over de reiniging
De meeste stomerijen gebruiken PER (perchloorethyleen) of KWL (vloeibare koolwaterstof) voor het chemisch reinigen. PER is heel schadelijk voor het milieu en KWL al iets minder. Tot voor kort waren er helaas nog geen milieuvriendelijke middelen die minstens zo goed reinigen. Dat is nu ...

Lees verder →
0

Workshop tassen maken

Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor een workshop tassen maken.De workshop bestaat uit 2 avonden van 2 uur. Op deze avonden gaat u uw eigen tas maken.                                                                                                                                                                                                             Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Lees verder →
0

Welkom bij La-Couture

– Verkoop van exclusieve modestoffen.
– Fournituren.
– Maatwerk kleding.
– Her- en verstelwerk van kleding.
– servicepunt diverse merken naaimachines.
– Naailessen.
– Stomerij

– kinderfeest of vrijgezellenfeest

Lees verder →
0

De etalage

De etalage wordt ongeveer om de 6 weken weer opnieuw aangekleed en versierd. Kom dus regelmatig een keer langs om te kijken naar de etalage met daarin de nieuwste modetrends voor dat seizoen. U vind dan een kleine glimp van wat er allemaal te verkrijgen is bij La-Couture.

Lees verder →
0